Wandelgroep de Eekhof

Wandelen in en rond de Broekstreek


Wandelgroep "de Eekhof" is opgericht in 2005. Tot december 2009 was de wandelgroep  een werkgroep van dorpshuis de Eekhof in Ekehaar. In december 2009 is de werkgroep omgezet in een wandelvereniging. De wandelgroep is aangesloten bij de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). 

 

De wandelgroep organiseert jaarlijks twee wandel evenementen.

  • In het voorjaar staat de Broekstreker Stertocht op het programma. Een wandeltocht waar afstanden tussen 12,5 en 50 kilometer gewandeld kunnen worden. Elke route is 12,5 kilometer lang en voert terug naar het dorpshuis; daarna kan de wandelaar besluiten nog een (aantal) route(s) te lopen.
  • In het najaar wordt de Herfstwandeling georganiseerd. Dit is een wandeltocht met routes van 10, 15, 20 of 25 kilometer in en rond de Broekstreek.


Rabo Clubsupport

De wandelgroep heeft van Rabo Clubsupport een bedrag mogen ontvangen van €400,52 voor de aanschaf van een 'Event tent'.

Voor Rabobank is een club zoveel méér dan een club. Daarom bieden zij clubs een steuntje in de rug. Ook wij deden dit jaar mee met Rabo ClubSupport. Met een heel mooi bestedingsdoel. Zo maken wij onze club en de buurt een beetje sterker! Bedankt voor alle stemmen! Bekijk hier de video die speciaal voor ons is gemaakt.