Nieuws van leden

Beste wandelliefhebber,
De wandelaars van uw wandelvereniging lopen waarschijnlijk diverse wandeltochten in Nederland. Misschien ook de Nijmeegse Vierdaagse? Stichting Make-A-Wish wil alle wandelaars van de vierdaagse attenderen op de mogelijkheid om zich te laten sponsoren. Zo leveren ze niet alleen een geweldige sportieve prestatie, maar helpen ze ook om de wensen te vervullen van ernstig zieke kinderen. Wilt u ons helpen om dit mooie doel bekend te maken?
Make-A-Wish
Make-A-Wish vervult de liefste wens van kinderen tussen de 3 en de 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Een wensvervulling heeft op ieder kind een magisch effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Sinds 1989 mochten we al meer dan 5.000 wensen vervullen en dat willen we graag blijven doen. De stichting wordt niet gesubsidieerd door de overheid en is daarom voor haar inkomsten compleet afhankelijk van donateurs, sponsoring en acties van particulieren, verenigingen en scholen. Klik hier om te zien hoe Wendy van Dijk enthousiast vertelt over Make-A-Wish.
Maakt u Make-A-Wish bekend?
Wilt u onze sponsormogelijkheid voor de Nijmeegse Vierdaagse bekend maken onder uw wandelaars? Dat kan door bijgevoegde banner u op uw website te plaatsen en/of bijgevoegde advertentie in uw verenigingsblad te zetten. Ook kunt u bijgevoegde flyer verspreiden onder uw wandelaars en tijdens wandelevenementen.
Wat doet Make-A-Wish voor haar sponsoren?
Make-A-Wish doet graag wat terug voor haar sponsoren. Daarom bieden we onze lopers voor en tijdens de Nijmeegse Vierdaagse praktische en morele ondersteuning, zoals loopshirts, rustpunten, een verfrissend drankje met een energy boost, een massage, de maandelijkse nieuwsbrief en toegang tot onze Facebookgroep.
Meer weten?
Op www.makeawishnederland.org/kom-in-actie/wishwalk vindt u meer informatie én kan men zich aanmelden. Hebt u nog vragen, bel of mail ons dan gerust. Onderaan deze mail vindt u onze contactgegevens. Wij danken u alvast hartelijk voor uw hulp om de liefste wens van zo veel mogelijk zieke kinderen te vervullen!

Met sportieve wandelgroet,

Jacob Kleef

Projectteam WishWalk

Flyer1

Flyer2