Zondag 9 juni 2013 8e Broekstreker Stertocht
Afgelopen zondag 9 juni 2013 hebben 307 deelnemers hun wandelschoenen aangetrokken om de 8e Broekstreker Stertocht te lopen.
Het aantal viel de organisatie wat tegen, maar het enthousiasme was er niet minder om.
Deelnemers kwamen uit het gehele Noorden, maar we zagen ook  inschrijvingen uit andere delen van het land en zelfs uit Duitsland.
Welgeteld hebben 5 wandelaars de 5km afstand gelopen, 109 de 12,5 km afstand, 105 de 25 km afstand, 51 de 37,5 km afstand en 30 personen de 50 km afstand.
Wat hebben de niet deelnemers gemist:

De respons overigens van de deelnemers was zeer positief en opbouwend.
Totaal hebben 30 vrijwilligers ervoor gezorgd dat de pijlen op de routes stonden, dat de rustposten bemand waren, dat de inschrijvingen en uitgifte routes vlot liepen, dat bij het parkeren geen problemen ontstonden, enzovoorts.
De organisatie (ook vrijwilligers!) wil ieder bedanken voor deze inzet.
Volgend jaar wordt 9e Broekstreker Stertocht gehouden op 18 mei 2014.

Foto's

 

Hieronder een verslag met foto's van "The Blues Brothers".

Geachte heren/dames,
 
Waarschijnlijk hadden jullie het niet verwacht, maar ook deze keer hebben wij weer wat foto's onderweg genomen en er een leuke foto- en wandelverslag van gemaakt.
Een verwijzing naar het verslag:
http://www.2wild.nl/Link.php?ID=147@200

Het was weer een perfect georganiseerde wandeling, heerlijke appelsap en hapjes bij de pauzes en tijdens het laatste rondje toch ook nog wat zon..  

We zullen de volgende keer proberen iets later binnen te komen, zodat de pijl-ophalers ons op kunnen jagen en ook weer een mooie dag hebben ;-)....

Hoogstwaarschijnlijk tot in oktober bij de herfstwandeling.
 
Met vriendelijke groet,
Patrick en Bert
(The Blues Brothers)
www.2wild.nl